כל סוגי האירועים, בכל מקום.
בשנת 1996 – כשהייתי בן 3, סבתא קראה לי לעזור לה במטבח, היא הכינה "קורזה" (כיסוני בצק מהעדה הקווקזית).
סבתא נתנה לי ספל והראתה לי איך לחרוץ עיגולים מהבצק, הסתכלתי על חומרי הגלם ועל הווירטואוזיות של סבתא (לשה בצק עם ניסיון של 60 שנה) ומאד התלהבתי מכל הרעיון.
אני חושב ששם התחילה האהבה שלי לעולם הקולינרי ולמטבח הקווקזי, כי אותה התלהבות מלווה אותי עד היום כשאני מבשל. עברו המון שנים מאז ובינתיים הספקתי ללמוד במכללת השף ולסיים בהצטיינות, לעבוד כשף וסו-שף במסעדות בארץ ובחו"ל, לבשל לאנשי ממשלה, שגרירים, מפורסמים והמון אנשים מיוחדים, לעשות סדנאות, ייעוצים קולינריים ולהפיק מעל ל- 600 ארוחות שף מוצלחות. והיום אני יכול לומר שאין משהו שמספק אותי יותר מלהגשים את החלומות של הלקוחות דרך האוכל שלי.
מארק אלדרוב, שף פרטי לאירועי קונספט.
visibility_offהשבת את ההבזקים
titleסמן כותרות
settingsצבע רקע
zoom_outזום (הקטנה)
zoom_inזום (הגדלה)
remove_circle_outlineהקטנת גופן
add_circle_outlineהגדלת גופן
spellcheckגופן קריא
brightness_highניגודיות בהירה
brightness_lowניגודיות כהה
format_underlinedהוסף קו תחתון לקישורים
font_downloadסמן קישורים