בישול עונתי, טרי, יצרי ומקומי
אני חי ונושם אוכל מגיל 14, עבדתי במספר מסעדות בצפון הארץ, רכשתי את לימודי בבית ספר בישולים ובקורדון בלו בפריז.
לאחר שחייתי 5 שנים בבירת הקולינריה העולמית, שם עבדתי במסעדות מעוטרות בכוכבי מישלן, הייתי בין היתר גם השף הפרטי של שגרירי ישראל בצרפת ובישלתי למנהיגים, אנשי עסקים, אנשי אצולה ובעלי ממון מן השורה הראשונה בצרפת, החלטתי לחזור למקום בו גדלתי, הגליל העליון ולפתוח את ביתי לארוחות ערב. כמו כן אני מציע את שירותי כשף פרטי בבית הלקוח ליום יום, לארוחות רשמיות ולאירועי בוטיק.
אני מביא את הידע והניסיון שצברתי במסעותי השונים ומשלב אותם יחד עם הבישול הארץ ישראלי על מנת ליצור את הביס המושלם שיפתיע וירגש אותך.
visibility_offהשבת את ההבזקים
titleסמן כותרות
settingsצבע רקע
zoom_outזום (הקטנה)
zoom_inזום (הגדלה)
remove_circle_outlineהקטנת גופן
add_circle_outlineהגדלת גופן
spellcheckגופן קריא
brightness_highניגודיות בהירה
brightness_lowניגודיות כהה
format_underlinedהוסף קו תחתון לקישורים
font_downloadסמן קישורים