5 שיטות בלתי צפויות לגיבוש צוות עם סדנאות בישול לחברות

תוכן עניינים
קבלו הצעת מחיר משתלמת מותאמת אישית

לחברות קטנות או ארגונים גדולים, פעילויות גיבוש צוותים משפיעות באופן משמעותי על איחוד החברה ואנשי הצוות. כבר ידעו שנים רבות כי עובדים בכל חברה, ארגון, עמותה או עסק מהווים את ההון האנושי ויש לשמור ולטפח כל עובד טוב כדי שירגיש מסופק, נעים במקום העבודה, ירגיש שמעריכים אותו. לכן חשוב אחת לכמה חודשים לארגן פעילות מדליקה לעובדים שלכם שירגישו שאתם חושבים עליהם ובעיקר, אנחנו לא רוצים לשחוק אותם, אנחנו רוצים לאוורר אותם ולשבור להם מדי פעם את השגרה של היום יום. יש המון יתרונות לימי גיבוש עבור העובדים שלנו. למעשה, לא רק שעובדי החברה ייהנו מזמן פנוי הרחק מההמולה של המשימות והאחריות, אלא שהפעילות תאפשר גם להציע הזדמנות להכיר יותר אחד את השני מחוץ למקום העבודה.

קיימים סוגים רבים של פעילויות שאפשר לבחור מהן, אבל סדנאות בישול לחברות נבדלות מאחרות. הנה חמש סיבות שמציגות אתאבל סדנאות בישול לחברות נבדלות מאחרות. הנה חמש סיבות שמציגות את היתרונות של פעילויות בניית צוותים באמצעות בישול, כתרומה לשיפור התפקוד בארגון. היתרונות של פעילויות בניית צוותים באמצעות בישול, כתרומה לשיפור התפקוד בארגון.

  1. גילוי כישרונות נסתרים – הגישה הסטריאוטיפית קובעת שנשים עשויות להיות בקיאות יותר במטבח בהשוואה לגברים, אבל מיתוס זה אינו אמור למנוע מהנהלת החברה לאפשר לעמיתים גברים ללמוד את האופן בו ניתן להכין ארוחה טעימה. הגיע הזמן להעיף את הסטריאוטיפים המגדריים האלה!

וזה לא הכול. ההזדמנות לצוותים להתנסות עם מרכיבים שונים ושיטות שהם לומדים במסגרת סדנאות בישול לחברות, מאפשרות להם לגלות כישרונות נסתרים. מומלץ לאפשר לצוותים להשתתף בשיעור בישול מעשי שבו הם יכולים ללמוד מאיש מקצוע וליצור מנה מושלמת משלהם.

  1. שביעות רצון מובטחת –מה שבאמת מעניין בבניית צוות במהלך סדנאות בישול לחברות הוא שהמשתתפים חווים תחושת הישג כשהם מצליחים להרכיב מנה מסובכת. אין תחושה מספקת יותר מתוצאות מעולות של עבודה קשה.

במהלך הסדנה, המשתתפים לומדים להתמודד עם אתגרי בישול בסגנון המרוץ למיליון, שמעמיד את היכולות הפיזיות והקולינריות שלהם למבחן.

  1. לימוד מאנשי מקצוע –בישול הוא חלק מהותי מהתנהלות ביתית. במקום לעקוב אחר הדרכות בישול ביוטיוב, או לקרוא מתכונים, מומלץ להתנסות ולקבל פתרונות לספקות עם איש מקצוע קולינרי.

יישום המיומנויות והטיפים שלומדים מהשף המקצועי במהלך סדנאות בישול לחברות מאפשר למשתתפים להתגבר על מחסומי בישולההזדמנות לצוותים להתנסות עם מרכיבים שונים ושיטות שהם לומדים במסגרת סדנאות בישול לחברות, מאפשרות להם לגלות כישרונות נסתרים. במקביל לבניית וגיבוש צוותים, מה שתורם בהמשך ישירות לתפקוד העובדים בארגון.

  1. גילוי העדפות קולינריות משותפות – בעלי עסקים רבים אינם יודעים הרבה על חברי הצוות שלהם, והם יכולים לגלות עליהם יותר מידע במהלך פעילות גיבוש צוותים. אוכל מחבר בין אנשים. זוהי שפה אוניברסלית שמאחדת אנשים שמגלים העדפות משותפות וחדשות. אוכל הוא גם סוג של ביטוי עצמי שמאפשר לאנשים להיות יצירתיים וחדשניים.

במהלך פעילות בניית צוות עם סדנאות בישול לחברות, ניתן לקבל הזדמנות לגלות יותר על תחומי העניין הקולינריים של העובדים. אתם יכולים גם לנהל שיחות מתאימות במהלך הסדנה על מנת להכיר אותם יותר.

  1. אוכלים את היצירות!

אין תחושה טובה יותר מתחושת ההישג של הצלחה בהרכבת מנה. המשתתפים יכולים לאכול את היצירות שלהם בסיום סדנאות בישול לחברות, ואין תחושה טובה יותר מהתרוממות הרוח עם יצירות קולינריות אישיות. ניתן להתחבר ולחגוג עם הקולגות על ארוחות דשנות שבישלתם בעצמכם!

עלות סדנאות בישול לחברותיישום המיומנויות והטיפים שלומדים מהשף המקצועי במהלך סדנאות בישול לחברות מאפשר למשתתפים להתגבר על מחסומי בישול במקביל לבניית וגיבוש צוותים, מה שתורם בהמשך ישירות לתפקוד העובדים בארגון.

טווח המחירים להזמנת סדנאות בישול לחברות משתנה ומבוסס על המחירים שהשפים המקצועיים גובים, מספר המשתתפים, והמיקום בו נערכת הסדנה.

גם כמות המנות שהמשתתפים לומדים לבשל, משך הסדנה והאיכות של חומרי הגלם, לצד המוניטין של השף המנחה, משפיעים על המחיר, שיכול לנוע בין 1,200-2,000 ₪ לקבוצה של חמישה משתתפים. כמובן, שאם אתם מפיקים אירוע קצת יותר גדול מזה, יש יותר משתתפים והסדנאות מורכבות יותר, אז המחירים עולים בהתאמה.

להלן מחירון מסודר שיאפשר לכם להבין את סדר גודל של המחירים לסדנאות עבור העובדים שלכם.

סוג הסדנא הערות מחיר ממוצע למשתתף
סדנת בישול איטלקית לומדים איך להכין בצקים לפיצה ולפסטה, ממלאים רביולי, מכינים אנטיפסטי כמו האיטלקיים 80-220 ש“ח
סדנת בישול יפנית לומדים את תורת האוכל היפני, איך מכינים בצורה הכי מדוייקת שיש אורז לסושי, איך מגלגלים, איך חותכים ואם נשאר זמן, איך מכינים מנות נוספות מהמטבח היפני 150-300 ש“ח
סדנת שוקולד איך לטמפרר, מה הטמרפטורה הנכונה שבה השוקולד צריך להיות, איך עובדים נכון עם שוקולד, איך מכינים פרלינים, טבלאות שוקולד איכותיות, צורות ועוד… 70-120 ש“ח
סדנת בישול צמחונית טבעונית לומדים על נפלאות המטבח הטבעוני/צמחוני, מגוון של סלטים, מנות טופו, תחליפים למנות בשריות וחלביות, איך לטפל נכון והכי מדויק שיש עם רטבים ואילו עשבי תיבול ישדרגו כל מנה 100-220 ש“ח למשתתף

כיצד כדאי לבחור סדנאות בישול לחברות?טווח המחירים להזמנת סדנאות בישול לחברות משתנה ומבוסס על המחירים שהשפים המקצועיים גובים, מספר המשתתפים, והמיקום בו נערכת הסדנה.

כאשר בוחרים סדנת בישול בתור פעילות מגבשת, יש כמה דברים שצריך לשים אליהם לב. קודם כל, כדאי לראות מה המטרה שלכם מהסדנא וגם לנסות להבין דרך העובדים שלכם מה בכלל מעניין אותם. כדאי להתאים את הסדנא לאופי המפגש, לכמות הזמן שיש ברשותכם, אולי לשלב את הסדנא עם פעילות נוספת שיכולה להתאים ולבדוק גם כמה משתתפים יש בסדנא כי אולי תצטרכו לפצל אותה לכמה פעמים.

לסיכום, היתרונות של סדנת בישול עבור העובדים שלכם הם רבים וזו הזדמנות נפלאה להוציא אותם מהמשרד, לפנק אותם בפעילות מגניבה שמצד אחד תגבש אותם אחד עם השני ומצד שני תאפשר להם לקבל ידע וערך מוסף שישרת אותם אחר כך בבית בזמן הפנוי שלהם. כמובן שבסיום כל סדנא אפשר להנות מהתוצרים שהחברים הכינו בעצמם.

שרון פריזל
שרון פריזל

אנו מספקים שירותי קייטרינג מקצועיים ומותאמים אישית, עם דגש על איכות, טריות ויצירתיות. הצוות שלנו, הכולל שפים מוכשרים ומומחי אירועים, עובד במסירות כדי להבטיח שכל אירוע יהיה ייחודי ומרשים.

קבלו הצעת מחיר משתלמת מותאמת אישית
שפים? רוצים לפרסם את עצמכם באינדקס שלנו?