האהבה הכי גדולה שלי בחיים היא בישול.
כשאני רוצה להירגע – אני מבשלת, וגם שנחה עלי הרוח
ואני רוצה ליצור מתכונים חדשים.
אני אוהבת אנשים ואוהבת לארח, כך שאני משלבת בין האהבות שלי.
ב- 25 שנה האחרונות אני עוסקת באהבה שלי הראשונה, בישול
וב-15 השנה האחרונה הצטרפה גם ההדרכה.
אני משמשת כשפית מדריכה בסדנאות וקורסי בישול.
בנוסף אני יועצת קולינרית מבין לקוחותיי: פוד אפיל, פור שף, חינאווי הקצביה,
משרד החינוך ועוד.
למדתי בבית הספר לבישול קורדון בלו בפריס, והתמקצעתי במסעדות בפריז בהן:
le procop, chez paul, ו-l’apart
בעבר הייתה בבעלותי מסעדה בשם 'עדנה ביסטרו' בת"א.